Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι…

ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για το μέλλον σας. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι. Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να υλοποιήσετε περισσότερα σχέδια. Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις. Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Θα επικρατήσετε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύσετε στους τομείς που δραστηριοποιήστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα. Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στον στόχο σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο. Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο αλλά θα πρέπει μόνοι σας να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν. Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις με άτομα από το παρελθόν σας. Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά, καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό ελάττωμά σας, τον εγωισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε, καθώς η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμη και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ό,τι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις. Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών. Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές, που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους. Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Ενεργοποιούνται η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμη και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα. Αυξάνεται η διπλωματία σας διαμορφώνοντας καινούργιες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...