Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 9-10 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Υποχρεώνεστε να ακολουθήσετε μια διαφορετική τακτική και να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Αποφύγετε…

ΚΡΙΟΣ: Υποχρεώνεστε να ακολουθήσετε μια διαφορετική τακτική και να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Αποφύγετε ταξίδια ή άσκοπες μετακινήσεις. Μην παίζετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εκτίθεστε σε κινδύνους, αλλά ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και περιμένει τη συμβολή σας για να βρει τη λύση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλαγές θα προκύψουν στην αισθηματική και την επαγγελματική σας ζωή, ενώ εξωτερικά γεγονότα θα σας δοκιμάσουν έντονα, ιδιαίτερα την περίοδο των εκλείψεων. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας θα σας δώσουν καινούργιες ελπίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναβάλετε οποιαδήποτε σημαντική πράξη και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε προσωπικά θέματα και επαγγελματικές σχέσεις. Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματα των περισσότερων από εσάς θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για φλέγοντα ζητήματα, αφού οι δυσκολίες θα είναι ορατές. Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κύρια αιτία για τα προβλήματα που σας δημιουργούνται είναι η συμπεριφορά των άλλων. Μείνετε ήρεμοι, φανείτε συνετοί και μην εκνευρίζεστε, γιατί δίνετε προβάδισμα στους αντιπάλους σας. Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας θέτοντας διλήμματα.

ΖΥΓΟΣ: Μια περιστασιακή δυσκολία στον οικογενειακό σας τομέα θα είναι σημαδιακή για εσάς. Φροντίστε να είστε καλά με τον εαυτό σας και πρόθυμοι να βοηθήσετε τα δικά σας άτομα για να την ξεπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες διαφωνίες που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ανακρίβειες και ψέματα από ορισμένους συνεργάτες σας. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε λόγια που σας λένε άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν οι δυνατότητες να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σας, γι’ αυτό εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δεν σας βοηθάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως η καθημερινότητα να σας εξαντλεί με τις απαιτήσεις της, αλλά η μέρα που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα. Εάν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, κάντε το με διπλωματία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και μέσα από ανατροπές μπορείτε να πάρετε μαθήματα και να τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Βοηθήστε τους άλλους να καταλάβουν και μη σνομπάρετε τις αδυναμίες τους. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Το ασταμάτητο κυνήγι ενός ιδανικού μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα, αν δεν σκεφτείτε πως σε αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται ένα άλλο άτομο, το οποίο επιμένετε να αγνοείτε. Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...