Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16-17 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προς το παρόν είναι…

ΚΡΙΟΣ: Πολλά πρόκειται να σας απασχολήσουν αυτό τον μήνα, αλλά αισθητά θα είναι τα οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό φροντίστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και τα πικρά σχόλια. Κρατήστε μακριά οτιδήποτε δεν σας υπόσχεται σιγουριά και ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα και κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο θα σας προβληματίσει έντονα. Αποφύγετε απογοητεύσεις, καθώς ψυχολογικά και συναισθηματικά δεν θα είστε σε καλή κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε μια σχέση να χαλάσει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, απλώς οι άλλοι σάς προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Εάν νιώθετε κουρασμένοι, τολμήστε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην τα βάζετε με τους πάντες, αλλά συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε σε εκείνους που θα σας προκαλέσουν, γιατί συναισθηματικά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ: Ενας από τους στόχους σας θα σας δυσκολέψει αρκετά, ενώ μια επαγγελματική υπόθεση θα ματαιωθεί και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική. Κινηθείτε προσεκτικά στις δουλειές σας. Χαρείτε ό,τι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλοι να γίνονται χαλί στα πόδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε ανάγκη από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, αλλά είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσετε. Προσέξτε με ποιους κάνετε παρέα και μην αναμειχθείτε σε σχόλια. Οταν βλέπετε ότι κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδο, δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να απομονωθείτε από ανθρώπους που αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην αγχώνεστε για μια κατάσταση που εξαρχής ξέρατε ότι θα είναι δύσκολη. Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή να συντηρείτε καταστάσεις που δεν σας βοηθούν να ανανεωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή να δώσετε υποσχέσεις. Προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και υποχρεώσεις που δεν θέλετε να θυμάστε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να βελτιώσετε την ψυχολογική σας κατάσταση, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις στον εργασιακό χώρο και να απαλλαγείτε από ακατάλληλους συνεργάτες. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προς το παρόν είναι να ανεχτείτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά των άλλων. Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα, που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά και συναισθηματικά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε εριστικοί και ανυπόμονοι. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη, ώστε να μη σας βάλουν οι επιτήδειοι σε μπελάδες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια σειρά από γεγονότα θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο της ζωής σας. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με ένα οικογενειακό πρόσωπο. Η επιθετικότητα που εκδηλώνετε μερικές φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...