Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 19 Φεβρουαρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξουν σημαντικές αναθεωρήσεις στον συναισθηματικό σας τομέα. Μια αλλαγή…

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να δείτε πιο αισιόδοξα τις προσωπικές σας σχέσεις και να τολμήσετε να προτείνετε κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό, και να είστε σίγουροι ότι θα εισακουστείτε. Μια καινούργια προσφορά που θα σας γίνει θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να μη στηρίζεστε οικονομικά μόνο σε υποσχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θέματα θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αλλά και αρκετές καθυστερήσεις, τις οποίες δεν είχατε υπολογίσει. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις αισθηματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αλλά αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις ή να κάνετε σχόλια που θα αφορούν τη ζωή τρίτων προσώπων. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες, που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται.

ΛΕΩΝ: Μην εκνευρίζεστε με τις καθυστερήσεις ή τα εμπόδια που προκύπτουν, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σωστά τα καθημερινά σας προβλήματα. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες, που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να είστε εμπαθείς με τους στενούς συνεργάτες σας. Προτιμήστε τη σιωπή ή την ήπια τακτική από το να πείτε κάτι που θα πληγώσει τους άλλους. Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Επωφεληθείτε από τις πρόσφατες γνωριμίες σας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μην παρασύρεστε από κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά. Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες, γιατί σας ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες δραστηριοτήτων. Είναι καιρός να μπει μια τάξη και εσείς να ξεκουραστείτε ουσιαστικά. Ενημερώστε τους άλλους όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις που δεχτήκατε τελευταία κλόνισαν την αντοχή σας. Γίνετε πιο ρεαλιστές, καθώς ο ρομαντισμός που σας διακρίνει κάποιες φορές σάς εμποδίζει να απομυθοποιήσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα αποφασιστικής σημασίας τόσο για την οργάνωση των επαγγελματικών σας υποθέσεων όσο και για την εξέλιξη μιας όμορφης συναισθηματικής ιστορίας. Προτού αρχίσετε να λέτε τη γνώμη σας σε έναν καλό σας φίλο, μάθετε όλη την αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεδιπλώστε το δημιουργικό σας ταλέντο και αξιοποιήστε κάποιες σοβαρές προτάσεις που θα σας γίνουν. Δημιουργήστε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Ερχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξουν σημαντικές αναθεωρήσεις στον συναισθηματικό σας τομέα. Μια αλλαγή, που μάλλον θα σας φανεί άβολη, είναι σκόπιμη για το μέλλον. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...