Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 26 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας…

ΚΡΙΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας. Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαγγελματικές συζητήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μια οικονομική επιτυχία θα σας βοηθήσει. Μη ζηλεύετε, ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούργια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι. Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε, ώστε να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί σε συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους. Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τον χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν θα αλλάξουν, είτε το θέλετε είτε όχι. Μη φανείτε διστακτικοί, αν μια φιλική σας σχέση μετατραπεί σε ερωτική.

ΖΥΓΟΣ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν προς όφελός σας. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε πολλές δραστηριότητες που δεν σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και κάνετε ανακωχή. Το ταίρι σας έχει έναν διαφορετικό τρόπο να δείχνει ότι σας αγαπά. Επιβάλλετε να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να φύγετε από μια σχέση. Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση. Προτού γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα χάσετε την ουσία. Δώστε την προσοχή που αρμόζει σε μια επαγγελματική υπόθεση που αξίζει τον κόπο. Ζητήστε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να κάνουν μαζί σας πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας φτιάχνουν το κέφι.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...