Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 2-3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε στην επιφάνεια. Εάν περνάει από το χέρι σας…

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε στην επιφάνεια. Εάν περνάει από το χέρι σας, αναβάλλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις. Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού σας φίλου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος, τα οποία ήδη έχετε εξαντλήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίζουν να ξεμπερδεύουν τα πράγματα και πορεύεστε χωρίς βιασύνες και υπερβολές στις κινήσεις σας. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα ευνοούνται, ενώ θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε ένα μέτρο. Μην παρασυρθείτε και μην μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, που σας αγαπούν και το ξέρετε.

ΛΕΩΝ: Με σύνεση και λογική θα προωθήσετε ό,τι για πολύ καιρό καθυστερούσε είτε στον επαγγελματικό σας τομέα είτε στον συναισθηματικό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα, εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί η πτώση των εσόδων σας δεν είναι κάτι που το θέλετε, ειδικά τώρα που τα πάτε τόσο καλά.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιμένετε σε γεγονότα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν. Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε. Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεβείτε ψυχολογικά προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας. Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών. Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες. Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας κάνουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο, αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κάλυψη των άμεσων αναγκών σας θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί, παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες, θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις, που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...