Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 5 Μαρτίου

ΤΑΥΡΟΣ: Πρώτα αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε και μετά βρείτε τον τρόπο για να το κατακτήσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες για αξιοποίηση αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτό σας θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Προετοιμάστε με προσοχή τις εξορμήσεις σας και μετριάστε τις ριψοκίνδυνες διαθέσεις. Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρώτα αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε και μετά βρείτε τον τρόπο για να το κατακτήσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες για αξιοποίηση αλλά και άτομα που θα σας ενισχύσουν. Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά τις αντιξοότητες, οι προοπτικές για το επόμενο διάστημα είναι ευοίωνες. Αισιοδοξείτε και μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω στις δυσκολίες που προκύπτουν. Με άστοχες ή λανθασμένες κινήσεις προκαλείτε την τύχη σας και είναι άδικο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε τον κόσμο, οπότε προστατέψτε τον εαυτό σας και κυρίως αγαπήστε τον. Η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι υποχρεωτική. Αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και φορτίζουν αρνητικά το κλίμα.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε φίλους και συνεργάτες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και σε καμία περίπτωση δεν θα περάσετε στην πλευρά των ηττημένων. Πιέζοντας τον εαυτό σας ασταμάτητα, μπλοκάρετε μόνοι σας την ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα. Εκφράστε με σωστό τρόπο παράπονα στα οικογενειακά πρόσωπα, προσφέροντας παράλληλα κατανόηση και βοήθεια. Μια ευχάριστη γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε στους στόχους σας. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας και σε συνδυασμό με την εσωτερική ομορφιά που διαθέτετε δώστε τη μάχη σας. Μην κάνετε επενδύσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τόλμη, σύνεση και διπλωματία θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Μη βιάζεστε για να γίνουν όλα όπως θέλετε και κυρίως μην κρεμιέστε τόσο από τους άλλους. Πολλές φορές η ανία σάς κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό και δεν θα χάσετε. Να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις, αν χρειαστεί. Η ταλαιπωρία που θα υποστείτε είναι σχετικά μικρή για τα κέρδη που θα έχετε. Μην αναμειχθείτε σε σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η οικονομική και η συναισθηματική κάλυψη θα είναι το αίτημά σας αυτό το διάστημα. Θα έχετε και από τα δύο. Γι’ αυτό πάψτε να είστε απαιτητικοί και αρκεστείτε σε αυτά που σας δίνει απλόχερα ο σύντροφός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει τρόπος για να ηρεμήσετε. Αναπτύξτε δράση στον επαγγελματικό και τον προσωπικό σας χώρο, ζητώντας λιγότερα από τους άλλους και ίσως να σας δώσουν περισσότερα από αυτά που ζητάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη δραματοποιήσετε τα δύσκολα, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε τα καλά και ευχάριστα που υπάρχουν και δεν τα βλέπετε. Βάλτε περισσότερο ρεαλισμό στη ζωή σας και πάνω σε αυτόν χτίστε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...