Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 12 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Κάντε επαφές με…

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά. Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν. Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναζητήστε τη συντροφιά και την παρέα, γιατί έχετε ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις. Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Κάντε επαφές με νέα πρόσωπα, αλλά αποφύγετε να οριστικοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, γιατί μάλλον είναι νωρίς και ενδεχομένως η κρίση σας να είναι εσφαλμένη.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και απολαύστε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν καινούργιο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας και μη σας πιάνει πανικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υπερβολικές υποχρεώσεις σας θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς φίλους σας, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους. Επιβάλλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξει έντονα η πιθανότητα του λάθους, καθώς θα συναντήσετε αρκετές καθυστερήσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν. Μην πιέσετε τα πράγματα και βιάσετε καταστάσεις, γιατί αντί να κερδίσετε χρόνο θα αντιμετωπίσετε και άλλες αναβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να μη δώσετε υποσχέσεις, καθώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνουν απαιτητικά, ζητώντας να υλοποιήσετε ό,τι τάξατε. Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μπροστά σε αποκαλύψεις που δεν σας συμφέρουν, κρατήστε σιγή ιχθύος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπερδεύοντας τους γύρω σας και μη αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να αποβάλλετε από πάνω σας όσο το δυνατόν γίνεται τάσεις επιθετικότητας και εριστικότητας. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούργιες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τις.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν καταφέρετε να κατανοήσετε ότι οι ψυχικές συγκρούσεις σας είναι η αφετηρία της ουσιαστικής σας απομόνωσης, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ