Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 13 Μαρτίου

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε προσεκτικά και όχι νιώθοντας πως ό,τι κάνετε είναι αγγαρεία. Δεν υπάρχει λόγος να…

ΚΡΙΟΣ: Οι εντάσεις που υπήρξαν σας κούρασαν και προσπαθείτε να μη φανεί αυτό και στο σώμα σας. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας απαιτείται να δείξετε μετριοπάθεια και να ελέγξετε τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε λίγο το στιλ σας και γίνετε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί. Ανθρωποι από το παρελθόν σας, που δεν θυμόσασταν καν, επανεμφανίζονται στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να βρείτε τη χαμένη χαρά του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο χρόνος περνά γρήγορα και πρέπει να είστε έτοιμοι για να ανταποκριθείτε σωστά σε κάθε σημαντική περίσταση. Οι επιτυχίες στον εργασιακό χώρο, μικρές ή μεγάλες, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγείτε ευχαριστημένοι και κερδισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σας ενδιαφέρει ο οικονομικός τομέας να είναι σταθερός για να περνάτε καλά και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε για να μην περάσετε δύσκολες ημέρες. Ξέρετε καλά πως τα οικονομικά σας είναι από τους πιο περίεργους τομείς της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε προσεκτικά και όχι νιώθοντας πως ό,τι κάνετε είναι αγγαρεία. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μεθοδικότητα στις κινήσεις σας θα σας βοηθήσει για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Κάντε μια νέα αρχή, ξεπερνώντας τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, γιατί πρέπει επιτέλους να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε όλες εκείνες τις καταστάσεις που φέρνουν καθυστερήσεις και προχωρήστε σε νέες, χειροπιαστές δομές. Στοχεύστε σε ενέργειες που στο μέλλον θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες που δίνουν ομορφιά στις σταθερή σας σχέση και όχι σε ζητήματα που θα λυθούν μόνο μακροπρόθεσμα, γιατί, όσο καλή διάθεση και αν έχετε να τα λύσετε, δεν μπορείτε να πιέσετε περισσότερο τον χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί η προσωπική σας σχέση να μην προχωρά όπως θα θέλατε, αλλά, πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε, σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για να αναλάβει ευθύνες που μέχρι τώρα μοιραζόσασταν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε με το ταίρι σας συζητήσεις που θα δίνουν απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες του, γιατί πολλές φορές η μαχητικότητά σας εκλαμβάνεται από την πλευρά του ως αδιαφορία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε σταθερή σχέση δεχθείτε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Μπορείτε άφοβα να απολαύσετε τη σχέση που θα προκύψει, χωρίς να βιαστείτε να επενδύσετε πάνω της για να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαμογελάστε στην τύχη σας και δεχθείτε με ευχαρίστηση τα καλά που σας δίνει. Ισως πολύ γρήγορα βρείτε έναν σύντροφο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει με τον αυθορμητισμό, τη γοητεία και τον ερωτισμό του.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...