Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 13 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξαναβρείτε το θάρρος σας και τη γοητεία σας, γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να…

ΚΡΙΟΣ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας. Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Μην αντιδράσετε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο, ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις. Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε αυτιά και μάτια ανοιχτά, αν δεν θέλετε να σας προλάβουν τα γεγονότα. Η ερωτική σχέση σας έχει ανάγκη τη φροντίδα σας και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να δεχτείτε τις έντονες αντιδράσεις του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ: Μια οικονομική συμφωνία στον επαγγελματικό χώρο σας θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς. Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές συναναστροφές σας με την τόλμη και τη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει, χάρη σε μια αξιόλογη επαγγελματική πρόταση. Αρχίστε να προβάλλετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας για να βγείτε κερδισμένοι στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια. Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Εχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε και εν τέλει να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση για να ξεχωρίσετε τα υπαρκτά από τα ανύπαρκτα προβλήματα. Κάντε την αρχή για το αίσιο μέλλον που ονειρευόσασταν και όποια σχέδια είχατε τώρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε τις ευκαιρίες να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας ή να κάνετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις όσοι δεν έχετε σταθερή σχέση. Συνεχίστε να είστε γοητευτικοί αλλά και συμβιβαστικοί για να βρείτε μεγαλύτερη απήχηση στα άτομα του αντίθετου φύλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξαναβρείτε το θάρρος σας και τη γοητεία σας, γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να κινείται σε γρήγορο ρυθμό. Προγραμματίστε ταξίδια για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και γυμναστείτε για να αυξήσετε τη φυσική δύναμη και την αντοχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σχέδιά σας. Είναι ιδανική περίοδος για να λύσετε ψυχολογικά προβλήματα, αφού θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα που σας αγαπούν, σας στηρίζουν και είναι πρόθυμα να σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι ανακατατάξεις στα οικονομικά σας θα διαρκέσουν μικρό χρονικό διάστημα. Θα επανέλθουν στην επιφάνεια τα διλήμματα που είχατε για το πώς να προχωρήσετε και ποιον τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δεν γίνεται να υλοποιηθούν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...