Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 16-17 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κοινωνικοί περιορισμοί που έχετε θέσει στον εαυτό σας δεν σας επιτρέπουν να σκέφτεστε σωστά και βρίσκεστε μονίμως σε ένταση. Ηρθε η στιγμή να…

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται μεγάλη διπλωματία, για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις που δεν σας ευνοούν, καθώς οι επαγγελματικές συνεργασίες σας θα περάσουν κρίση. Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συζητήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα θα είναι αρκετά δύσκολες και δεν θα είναι εύκολο να γίνετε τολμηροί και απαιτητικοί, γι’ αυτό παρουσιάστε τις καταστάσεις και σε άλλους. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις καθημερινές ασχολίες σας, για να μην είναι χαοτικές και να βρείτε την ψυχική ηρεμία σας. Αντικαταστήστε στη ζωή σας την ποσότητα με την ποιότητα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε, για να είστε καλά, ώστε η ερωτική σας ζωή να μην είναι περίεργη. Οι υπερβολές στα συναισθήματα θα σας αναγκάσουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν ξεκαθαρίζουν καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Ηρεμήστε και σκεφτείτε λογικά. Εχετε τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά, γι’ αυτό μην αφήνετε τις αναμνήσεις να αναστέλλουν οποιαδήποτε πρόοδο μπορείτε να κάνετε. Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνεται η αιτία καθημερινών προστριβών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε μην ξεφύγετε από τα όριά σας, επειδή σας εκνευρίζει η καταπίεση. Η ανάγκη σας να αποδείξετε ότι έχετε πλήρη έλεγχο του εαυτού σας προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας, για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Η αγωνία που έχετε για προσωπικά θέματα δεν σας επιτρέπει να είστε λογικοί. Κάντε βήματα για να προχωρήσετε και μην παραμένετε σε φθαρμένες σχέσεις. Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κοινωνικοί περιορισμοί που έχετε θέσει στον εαυτό σας δεν σας επιτρέπουν να σκέφτεστε σωστά και βρίσκεστε μονίμως σε ένταση. Ηρθε η στιγμή να αναζητήσετε πραγματικούς φίλους. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευαισθησίες σας έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή. Φροντίστε να κλείσετε σωστές συμφωνίες, εάν θέλετε να έχετε οικονομικά οφέλη. Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα εστιάζονται στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής σας. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αλλά οι περίπλοκες καταστάσεις στην εργασία σας θα σας στενοχωρήσουν. Δώστε βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις διαμάχες και υπερασπιστείτε τους δικούς σας ανθρώπους. Αν χρειαστεί, κάντε μια θυσία προκειμένου να σώσετε μια σχέση που για εσάς είναι σημαντική. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ό,τι προκύπτει.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια ώστε να περάσετε καλά και να μην αποτελέσουν διάφορα σχόλια αφορμή για να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Φίλοι και συνεργάτες θα αποδειχθούν χρήσιμοι. Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...