Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 19 Μαρτίου

ΤΑΥΡΟΣ: Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να…

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αλλά για να μη δυσκολέψει, αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπειά του. Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας και θα πετύχετε περισσότερα. Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό θέμα που συναντά αρκετές δυσκολίες. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν άτομα του εργασιακού χώρου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας ακόμα και αν οι πιέσεις σας φαίνονται ανυπέρβλητες. Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και απαλλαγείτε από το άγχος. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια κοντινή εκδρομή. Ανεβάστε το κοινωνικό επίπεδό σας μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική άνοδο.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τα τυχόν προβλήματα. Ο θαυμασμός που θα προκαλέσετε στους γύρω σας θα ελκύσει κοντά σας άτομα και ανάμεσά σας θα βρίσκεται και το σωστό με το οποίο θα αρχίσετε μια όμορφη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική ζωή σας. Φρέσκος αέρας θα πνέει στον συναισθηματικό τομέα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε. Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δεν θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και πολύ συχνά θα χάνετε τον αυτοέλεγχό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις. Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας.

ΙΧΘΕΥΣ: Επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στις σχέσεις σας με τους άλλους και παράλληλα μάθετε να κρίνετε πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό χώρο σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...