Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ανησυχείτε εάν κρίνετε ότι πρέπει να αρνηθείτε μια πρόταση ή αν χρειαστεί να…

ΚΡΙΟΣ: Οι ενισχύσεις που θα έχετε από τρίτα πρόσωπα θα φέρουν εξελίξεις στις συναλλαγές σας, αλλά αναπόφευκτα θα προβληματιστείτε για τα συναισθηματικά σας. Για να αντεπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι διαφωνίες από ζωτικούς τομείς της ζωής σας. Αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σημαντικό, καθώς απαιτείται προσοχή στις κινήσεις σας. Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους να αμυνθείτε σε δύσκολα γεγονότα, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Για να μη χάσετε αυτούς που λατρεύετε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι στόχοι και νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι να εντυπωσιαστείτε σε ερωτικό επίπεδο. Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.

ΛΕΩΝ: Υπομονή στις καθυστερήσεις και προσοχή στις όποιες κινήσεις σας. Εργασία, υγεία, αντοχές, σχέσεις και οικονομικά θα βρίσκονται στο στόχαστρο και θα δημιουργήσουν ένα κομφούζιο. Ξεπεράστε ό,τι σας ταλαιπώρησε στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εναλλαγές που θα υπάρξουν στο κλίμα και η έκβαση των υποθέσεών σας επιβάλλουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μη σας καταβάλουν οι δυσκολίες. Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας παρά να απογοητεύεστε.

ΖΥΓΟΣ: Τα πράγματα θα προχωρούν, αλλά θα κάνουν την καθημερινότητά σας αρκετά επεισοδιακή, καθώς υποσχέσεις που είχατε πάρει από τρίτους θα αποδειχθούν ψεύτικες. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, φροντίστε να βρείτε λύσεις, έστω και πρόχειρες. Η αναζωπύρωση ξεχασμένων υποθέσεων θα σας προκαλέσει αναστάτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο γεγονός που θα σας στενοχωρήσει, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σοβαρό στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχολογική κατάστασή σας δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε λάθη στα προσωπικά ή στα οικονομικά σας που θα σας δυσκολέψουν. Είναι λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σάς έχουν προδώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε συμβόλαια, συζητήσεις και συνεργασίες που θα σας προτείνουν και μην υπογράψετε ή συμφωνήσετε αν δεν είστε βέβαιοι ότι κάνετε σωστή κίνηση. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τα εξαντλείται σε επαγγελματικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ανησυχείτε εάν κρίνετε ότι πρέπει να αρνηθείτε μια πρόταση ή αν χρειαστεί να ματαιώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Κάθε εμπόδιο για καλό, καθώς θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να πρωταγωνιστήσει στη καθημερινότητά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...