Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 29 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε ανατροπές στη σχέση σας, όταν όλα είναι καλά. Αποδεχθείτε αυτά που λέει το ταίρι σας και…

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή κάντε διακοπές πριν καταρρεύσετε. Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές στη σχέση σας είναι πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά η αλήθεια είναι πως χωρίς αυτήν δεν λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καβγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχει φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να μετατρέψει τον εργασιακό χώρο σας σε πεδίο μάχης. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ό,τι σας προσφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις συζητήσεις σας να είστε ειλικρινείς και να αποδεχθείτε τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, φερθείτε τουλάχιστον διπλωματικά.

ΛΕΩΝ: Οι πιθανότητες να μπλεχτείτε σε διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή. Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν ως εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευράς σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας. Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου.

ΖΥΓΟΣ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε ανατροπές στη σχέση σας, όταν όλα είναι καλά. Αποδεχθείτε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους τις εικασίες. Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας προχωρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε απρόβλεπτες καταστάσεις που θα συμβούν προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας είναι πολλές και απαιτούν να ασχοληθείτε αποκλειστικά με αυτές. Με ουσιαστικό διάλογο θα ξεπεράσετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν και θα σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε αποδείξεις γι’ αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια. Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας κάνοντας σωστό προγραμματισμό και επιστρατεύοντας την πρακτικότητά σας. Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή με τον σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε την κοινωνική καταξίωση που αποζητάτε. Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα οικονομικά θέματα που, όπως φαίνεται, θα είναι και ο κύριος τομέας που σας τραβήξει το ενδιαφέρον σας στο άμεσο μέλλον.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...