Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 30-31 Μαρτίου

ΤΑΥΡΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα…

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό χώρο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, ακόμα και αν χαρακτηρίζονται από αστάθεια, θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να κατευνάσετε τον εκνευρισμό σας, που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρεμήστε ώστε να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας, και να επωφεληθείτε. Χρησιμοποιήστε τον διάλογο ως την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας, ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι. Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική ζωή. Γίνεστε πιο ανοιχτοί και προσιτοί στους γύρω και κάνετε πιο εύκολα καινούργιες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε βήμα βήμα, αποφεύγοντας να μπερδέψετε επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.

ΖΥΓΟΣ: Θα γίνουν αρκετές προσπάθειες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να περάσετε καλά και, όσο και αν μεσολαβήσουν κάποιες καταστάσεις, θα βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με άτομα που τους αρέσουν οι φιλίες, οι συναναστροφές και οι συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέτοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και έπειτα από αντιξοότητες. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και τον κοινωνικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σχέσεις στα εργασιακά ζητήματα, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε έντονα όσον αφορά τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική κατάστασή σας στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Μέσα από συνεργασίες θα προκύψουν κέρδη και έτσι θα αισθανθείτε ασφαλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό χώρο δεν θα είναι τόσο εύκολες, αλλά, αν η δουλειά δεν σας έχει γίνει ρουτίνα και μπορέσετε να εκφράσετε όλη τη δημιουργικότητά σας, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη σκέφτεστε σε ό,τι είναι να κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και να αναπτύξετε κοινωνική δραστηριότητα, ώστε να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...