Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 2 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει…

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο. Ακόμα κι αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή. Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που δεν ποτέ δεν σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν. Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση, αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας, μη σπαταλάτε όμως τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα αισθήματά σας. Ζητήστε από άτομα που εμφανίστηκαν από το παρελθόν να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε. Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις εύκολες λύσεις που σας προτείνουν. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε, δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία.

ΛΕΩΝ: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι αυτό που χρειάζεστε είναι συντροφικότητα και όχι κριτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες θα σας αναστατώσουν, αλλά θα τις ξεπεράσετε σύντομα. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές. Μπορεί να περάσατε δοκιμασίες και δυσκολίες, είστε όμως πια κατασταλαγμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες που μπορεί να εμφανιστούν, συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα και φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες, ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις. Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά κάποιες φορές θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι. Στην πορεία οι επιλογές σας θα είναι όσες ακριβώς χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και δημιουργικά ολοκληρωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, καθώς αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας θέματα, ούτε για να προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα. Σύντομα θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίσετε να έχετε στον νου σας τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν για να αποφύγετε να τα επαναλάβετε, ώστε να έχετε μια παραγωγική μέρα. Αν κάποιες από τις υποθέσεις που σας απασχολούν ολοκληρώνονται, σίγουρα θα είναι για το καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες και να μη δείχνετε τόσο αυστηρό πρόσωπο απέναντι σε νέους συνεργάτες.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα λάθη που έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν έρχονται στο μυαλό σας σαν ταινία, κάνοντάς σας να πιέζεστε ακόμα περισσότερο, αφού εξακολουθεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως εσείς είστε οι υπεύθυνοι για ό,τι έχει γίνει.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...