Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 10 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να είναι η βασική αιτία για…

ΚΡΙΟΣ: Εχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας. Κάποιες ασαφείς καταστάσεις απαιτούν επιδέξιες κινήσεις για να προστατευτούν τα κεκτημένα σας. Σεβαστείτε κανονισμούς και νόμους για να βρείτε το δίκιο σας όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπερνικήστε τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν με κατάλληλους χειρισμούς, αποφεύγοντας προστριβές και εντάσεις στον χώρο της εργασίας σας. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν πρέπει να ακολουθήσετε τον δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε ό,τι έχετε να πείτε χωρίς αναβολές, γιατί ασήμαντα προβλήματα μπορεί να πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια. Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες στον κοινωνικό και τον εργασιακό τομέα δεν είναι αξεπέραστες, ούτε κινδυνεύετε να σας βάλουν σε μπελάδες, καλό θα ήταν όμως οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν διαστάσεις, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε τώρα να νιώσετε πιο ασφαλείς, οπότε θα σας είναι ευκολότερο να κατασταλάξετε όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας σύντομα θα αποτελούν παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να είναι η βασική αιτία για τους συχνούς καβγάδες σας. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Μη χαλαρώνετε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Προχωρήστε σε ριζικές αλλαγές για να αποβάλετε ό,τι επίπονο υπάρχει γύρω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να προβληματιστείτε έντονα όσον αφορά τα σχέδια του εργασιακού χώρου και τον αισθηματικό τομέα σας. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή, μια που οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυναμικές και πιο αποφασιστικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε μια τάξη στο χάος που έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό στην αισθηματική σας ζωή. Δώστε ό,τι καλύτερο μπορείτε, μην περιμένετε όμως άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε στο οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Είστε αρκετά εύστροφοι, ώστε να δίνετε λύσεις στα προβλήματά σας, γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, στηριζόμενοι μόνο στα λόγια τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε το καλό κλίμα που επικρατεί στην καθημερινότητά σας και δώστε στον εαυτό σας αυτό που ζητά, ό,τι κι αν είναι, για να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες που θα επηρεάσουν το αμυντικό σας σύστημα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως η μονοτονία της σχέσης σας να γίνει αιτία για καβγάδες με τον σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε. Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ