Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 12 Απριλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι’ αυτό μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας…

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε υποχωρητικοί, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σας, γιατί η διαλλακτικότητα θα είναι το όπλο που θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις για τις οποίες θα χρειαστεί αργότερα να απολογηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση. Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, πού και με ποιους θα μπορέσετε να συνεργαστείτε ή να συμπορευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σύγχυση που επικρατεί στη ζωή σας έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων. Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην παραιτήστε με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μη σας καταλογίσει ευθύνες ο σύντροφός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους σας. Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας. Προχωρήστε σε μικρές αναθεωρήσεις σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί. Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το πρόγραμμά σας αναλόγως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπείτε αποφασιστικά στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα με τα μακρόπνοα σχέδιά σας. Η μέρα κρύβει αρκετές παγίδες, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητους εγωισμούς και αντιπαραθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ζητήσετε από άτομα με τα οποία συνδέεστε να πράξουν όπως εσείς. Ακόμα κι αν έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, θα τα καταφέρετε με προσοχή και μεθοδικότητα. Δώστε έμφαση στα έντονα αισθήματά σας, γιατί σας δείχνουν τις ουσιαστικές ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μυαλό σας θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας και το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από καλό. Θα καταφέρετε περισσότερα, αν διατηρήσετε την υγεία σας σε άριστα επίπεδα. Πετάξτε από πάνω σας κακές συνήθειες και αναζητήστε πιο υγιεινές διεξόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι’ αυτό μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας. Μην πιέζεστε και φορτώνεστε ευθύνες, χωρίς πρώτα να έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, γιατί αυτή η τακτική σάς κουράζει όχι μόνο πνευματικά αλλά και σωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε κι από όσα αντέχετε. Φροντίστε να εδραιωθείτε στον εργασιακό χώρο σας, ενώ θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο. Αφήστε στην άκρη το χθες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν, γι’ αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα όσον αφορά τον επαγγελματικό χώρο σας. Υποχρεωτικό χαρακτήρα θα έχουν οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, ενώ η προσοχή σας θα εστιαστεί στο στενό περιβάλλον σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...