Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 16 Απριλίου

ΙΧΘΥΕΣ: Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά προτού προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με…

ΚΡΙΟΣ: Oσοι από εσάς έχετε αδικηθεί στον εργασιακό χώρο θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Θα σημειωθούν καινούργιες επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας ευχαριστήσουν και θα υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. 

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσαρμοστικοί και εργατικοί, αποφεύγοντας τα μπερδέματα, γιατί ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη κρίσης ή συμπεριφοράς που θα προκαλέσουν απώλειες οικονομικού χαρακτήρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνεται ο συναισθηματισμός σας και θα σας κάνει να νιώθετε διχασμένοι σε αυτά που νιώθετε και σε αυτά που νομίζετε ότι νιώθετε. Η απομόνωση αυτή τη φορά δεν θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να στήσετε ένα νέο ύφος μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Οι δρόμοι που θα σας ανοιχτούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Το καλύτερο είναι να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν για να πάρετε τα μηνύματα που θέλουν να σας δώσουν και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε με τον δικό σας τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα διλήμματα που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν και θα είστε έτοιμοι να προβείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις, διατηρώντας τα όρια και αποφεύγοντας παρανοήσεις στα λεγόμενά σας. Εξασφαλίστε ηρεμία, ύπνο και μικρές τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας.

ΖΥΓΟΣ: Κρυολογήματα και μικρές φλεγμονές μπορεί να απειλήσουν την υγεία σας. Κόψτε επιβλαβείς συνήθειες (κάπνισμα, ποτό) και κάντε σοβαρή προσπάθεια εσείς που πραγματικά θέλετε να έχετε μια υγιή ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε για την εξωτερική εμφάνισή σας, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα εσείς οι ίδιοι. Αποφύγετε το άγχος, τα νεύρα και προτιμήστε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος που είναι ό,τι καλύτερο για να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρότι η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες. Ναι μεν σας περιμένει πολλή δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι πολύ καλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας θα αλλάξουν το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με συνεργάτες. Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο.

ΙΧΘΥΕΣ: Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά προτού προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...