Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους, με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος…

ΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους, με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος. Αφήστε τον έρωτα να μπει τη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις κρυφές σας επιθυμίες. Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα. Ο ερωτισμός δεν θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Η τύχη στις συνεργασίες σας θα είναι ενισχυμένη, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται ότι δεν θα είναι τόσο επαρκή για εσάς, ίσως γιατί αυτή τη φορά θα είστε πιο ιδιότροποι από τις άλλες φορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε. Μην μπλοκάρετε τα σχέδια του εργασιακού σας χώρου αλλά βάλτε όλες σας τις δυνάμεις για να υπερνικήσετε εμπόδια και δοκιμασίες.

ΛΕΩΝ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος, αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Είστε δυναμικοί, αλλά κάνετε το λάθος να συγχέετε τον δυναμισμό με την αντοχή του οργανισμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει. Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί σε ό,τι θα αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά όσες σχέσεις σας στηρίζονται σε γερές βάσεις δεν έχουν να κινδυνέψουν από τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Για κάποιους λόγους θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιον τομέα εσείς επιθυμείτε. Οι αλλαγές θα σχετιστούν πρωτίστως με τις επαγγελματικές εξελίξεις που δεν θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αλλά αν κάνετε υπομονή στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέρα αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό είτε στον επαγγελματικό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας. Μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε για τα σημάδια, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την αισθητική σας εικόνα, που θα είναι καλή, για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Προωθήστε τα εργασιακά σας θέματα ετοιμάζοντας το έδαφος, αφού κάνετε τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέξετε ακόμα και τις λεπτομέρειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά τόσο προς τον σύντροφό σας όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας. Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....