Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 19 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λόγω μιας αναστάτωσης στον οικονομικό τομέα σας η κρίση σας θα είναι αρκετά μπερδεμένη για να…

ΚΡΙΟΣ: Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μια μικρή κινητικότητα και θα εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι έντονες, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια νέα σχέση που διαφαίνεται στον ορίζοντα ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά παράλληλα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Αν έχετε ανακαλύψει ποιες είναι πραγματικές σας ανάγκες, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε και πώς θα επιτύχετε να τις καλύψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λόγω μιας αναστάτωσης στον οικονομικό τομέα σας η κρίση σας θα είναι αρκετά μπερδεμένη για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας. Ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον εργασιακό χώρο θα υπάρχουν, αλλά όλα θέλουν μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα άτομα που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο, εξαιτίας των εργασιακών υποχρεώσεών σας.

ΛΕΩΝ: Αισθηματικά τα πράγματα θα είναι κάπως έντονα, αλλά θα έχουν και την ομορφιά τους. Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να βγείτε έξω μαζί τους και να διασκεδάσετε, ώστε να απομακρυνθείτε έστω και για λίγο από το στρες της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι παγίδες σήμερα εντοπίζονται στην ασυνεννοησία που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, αν θέλετε να διορθώσετε τα πράγματα, είναι να διευκρινίσετε εκ νέου τους όρους και τα ασαφή σημεία στις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, τακτοποιήστε εγκαίρως τις εκκρεμότητές σας. Να είστε σίγουροι ότι θα υποβάλετε σε δοκιμασίες τις σχέσεις σας, αν δεν αποφύγετε τις ανόητες αντιδράσεις και τις αντιφάσεις σε αυτά που λέτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με εξυπνάδα, διπλωματία και ευέλικτες κινήσεις μπορείτε να κάνετε τις καταστάσεις θετικές προς εσάς και να νιώσετε ότι έχετε απαλλαγεί από ό,τι σας εξουθενώνει ψυχολογικά, ενώ παράλληλα θα βρεθείτε σε πιο εποικοδομητικά κανάλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε με μεθοδικότητα, γιατί θα έχετε πολλή δουλειά και κουραστική. Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος. Η εξωτερική εικόνα σας είναι αρκετά γοητευτική, αλλά το πιο πιθανό είναι να το ρίξετε στις αγορές και σε κούρες ομορφιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και διδαχθείτε μέσα από παλιά σας σφάλματα, κάνοντας κάθε φορά μικρά βήματα προς τον τελικό στόχο σας. Κινηθείτε με βασικό γνώμονα τα οικονομικά σας δεδομένα, ώστε να μη σας εγκλωβίσουν κάποια απρόοπτα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήματα κληρονομικά θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά για εσάς, αν δεν είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε και περιμένετε. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει άμεσα να τις τακτοποιήσετε, αν θέλετε να έχετε οικονομική βελτίωση.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον χώρο της εργασίας σας προσπαθήστε να πάρετε με το μέρος σας κάποιους συναδέλφους που ήδη έχετε διαπιστώσει ότι λειτουργούν παρασκηνιακά και παρασύρουν και άλλους με τα λεγόμενά τους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...