Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 24 Απριλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ…

ΚΡΙΟΣ: Μην πανικοβάλλεστε στις οικονομικές δυσκολίες, γιατί θα κάνετε λάθη που οι άλλοι δύσκολα θα σας τα συγχωρήσουν. Οι αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε πράξη θα βελτιώσουν την εικόνα σας προς τα έξω.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, τότε καλύτερα να σιωπήσετε. Απαλλαγείτε από το στρες που έχετε, δημιουργώντας νέες συνθήκες εργασίας. Εάν περνάτε δύσκολα στις σχέσεις σας, αυτό οφείλεται στην αναποφασιστικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν στα άμεσα σχέδιά σας δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε έναν σωστό οικονομικό προϋπολογισμό. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε, αλλά μη ζείτε κάτω από περιορισμούς που σας επιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, σκεφτείτε τα λάθη, αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε. Τα οικογενειακά θέματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο εσείς τα παρουσιάζετε. Βάλτε τάξη στον εαυτό σας, θέτοντας στόχους που χρειάζονται πειθαρχία για να κατακτηθούν.

ΛΕΩΝ: Μη χαθείτε στον κόσμο των ονείρων, για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μπείτε στους ρυθμούς της πραγματικότητας και αναζητήστε τη σωστή θέση σας στη ζωή. Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις προσωπικές ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να κάνετε λάθη και υπερβολές που θα σχολιαστούν αρνητικά. Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι εντυπωσιακή και απρόβλεπτη. Προσέξτε την αφηρημάδα σας και προετοιμαστείτε να αποκτήσετε πολύτιμες εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ: Ισως οι άλλοι δεν παραδέχονται ότι έχετε ικανότητες, για να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν. Μην πτοηθείτε ή μην αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας και εγκαταλείψετε τη μάχη. Τα επαγγελματικά σχέδια δεν σας επιτρέπουν να έχετε πολύ ελεύθερο προσωπικό χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο κινείστε στην κοινωνική ζωή σας για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι ή ανίκανοι να αφομοιώσετε. Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια μελλοντική επαγγελματική συνεργασία. Πείτε τέλος στις αδιαθεσίες σας που νιώθατε τον τελευταίο καιρό και εκτονώστε την ενέργεια και την ευεξία που θα νιώθετε σε πράγματα που θα σας ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσεγγίστε τους άλλους με άνεση και διπλωματία, αποβάλλοντας κάθε ίχνος επιθετικότητας. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και, διατηρώντας μια ειλικρινή στάση απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε ακριβώς όπως σας πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας, ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας. Εάν καταφέρετε να αποφύγετε ισχυρογνώμονες συνεργάτες, θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....