Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 25 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τις, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να επιλύσετε άμεσα κάποια εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό. Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων, που μόνο αναστάτωση θα σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε υπό τον έλεγχό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια μικρή απόδραση θα σας έδινε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την κουραστική καθημερινότητα. Αν υπάρχει η προοπτική κάποιας μετακίνησης ή αν σας προτείνουν ένα ταξιδάκι, τολμήστε το, αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς σας, και διασκεδάστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε τις αποφάσεις που απαιτούνται για να ξεκόψετε από συνήθειες του παρελθόντος που σας κρατούσαν καθηλωμένους. Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις στον χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κριτική προσώπων που σας περιβάλλουν αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο. Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που μεροληπτούν απέναντί σας και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους.

ΛΕΩΝ: Η διάθεσή σας δεν θα είναι η καλύτερη με τόσο άγχος που σας καταλαμβάνει, αφού δεν κάνετε ούτε μία προσπάθεια να το αποβάλετε, αντιθέτως γίνεστε συχνά εριστικοί και αυταρχικοί. Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι έντονες εναλλαγές στη διάθεσή σας και την ψυχολογίας σας θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανόν να χάσετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα είχαν να σας προσφέρουν πολλά.

ΖΥΓΟΣ: Οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ακόμα κι αν πρέπει να συνδυαστούν με κάποια τρέχουσα επαγγελματική υπόθεση. Θα υπάρξει βελτίωση στον οικονομικό τομέα σας, γι’ αυτό προβείτε σε σωστό προϋπολογισμό, ώστε να έχετε μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη διογκώνετε τα έξοδά σας σπαταλώντας χρήματα σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Οργανωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί τα προβλήματα προέρχονται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης και οργάνωσης, και όχι από τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και ασχοληθείτε με άλλα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και πιθανούς κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τις, γιατί θα κληθείτε να δώσετε άμεσα λύσεις και μάλιστα οριστικές. Δράστε χωρίς χρονοτριβή, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες αναβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση που κάνετε άδικες συγκρίσεις του παρόντος με το παρελθόν και σας σπρώχνουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Οταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δεν μπορείτε να λειτουργείτε με τα ίδια κριτήρια.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να μάθετε να ακούτε την άποψη των άλλων και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που τους αφορούν. Δεν μπορείτε να γνωρίζετε με βεβαιότητα ποιο είναι το σωστό και δίκαιο γι’ αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...