Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 3 Μαΐου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει να φοβάστε την αυτοκριτική. Δουλέψτε για την ενίσχυση της θέσης σας στον επαγγελματικό τομέα και…

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου και παράλληλα βελτιώστε τις προσωπικές σχέσεις σας, αφού σας δίνονται ευκαιρίες για να προσπαθήσετε. Εστω και με καθυστερήσεις, θα έχετε λύσεις ικανοποιητικές και στα πιο δύσκολα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναμορφώσετε τη ζωή σας, κάτι που επιθυμούσατε εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις έξυπνες στρατηγικές που θα ακολουθήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε τις εξελίξεις στην τύχη τους, αντιθέτως εξετάστε τα πάντα με μεγάλη προσοχή πριν πάρετε τις οριστικές αποφάσεις σας. Μπορεί να είστε ευνοημένοι, αλλά χρειάζεται να βοηθήσετε και εσείς για να γίνουν όλα ακόμα καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ευκαιρία εντοπίζεται στο ότι μπορείτε να ρισκάρετε πολλά. Η διάθεση που έχετε να γίνετε περισσότερο τολμηροί από ό,τι συνήθως θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες. Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην περιοριστείτε από προκαταλήψεις που θα σας γυρίσουν πίσω και θα ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Κάντε ακόμα ένα βήμα στην προσπάθειά σας να αλλάξετε τη ζωή σας. Πρέπει να σκεφτείτε νέους τρόπους για να προβάλετε τη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπορούσατε να έχετε κάνει πολλά, αλλά επειδή δεν είστε άνθρωποι της δράσης χωρίς περίσκεψη, δεν τολμήσατε. Κάντε το τώρα και πάρτε τις αποφάσεις που πρέπει. Ανακαλύψτε με ποιους τρόπους θα προσεγγίσετε ευκολότερα τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Εχοντας ενισχυμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας, ξεχωρίστε φίλους και εχθρούς, ώστε να επιλέξετε αυτούς που αξίζουν να έχουν θέση στη ζωή σας και να μη χάνετε άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας για να επιτύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε από τους γύρω σας. Η μέρα θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα για εσάς, καθώς θα σας δείξει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιο στρωτή και πιο δημιουργική ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τη ζωή σας και τις υποθέσεις σας από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ξεπεράστε τους έμφυτους φόβους σας και γίνετε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Οι προοπτικές για να πετύχετε περισσότερα θα είναι αρκετές και από διαφορετικούς τομείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αλλάξετε κάποιες από τις πεποιθήσεις σας και κάνοντας τα απαιτούμενα βήματα θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Αναβαθμίστε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, ανακαλύπτοντας δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει να φοβάστε την αυτοκριτική. Δουλέψτε για την ενίσχυση της θέσης σας στον επαγγελματικό τομέα και παράλληλα διορθώστε τα κακώς κείμενα που αναχαιτίζουν την πρόοδό σας. Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να τα καταφέρετε, γιατί το γενικό κλίμα είναι έντονα θετικό σε όλους τους τομείς και αποδεικνύει ότι οι προσπάθειές σας δεν πήγαν χαμένες. Παρότι είστε λάτρης των παλιών, καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε έναν νέο εργασιακό κύκλο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...