Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4-5 Μαΐου

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να εδρεύουν μέσα σας, γιατί έτσι θα πληγωθείτε. Κανείς δεν ξέρει…

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δεν χρειάζεται να πιάνεστε από κάθε λέξη για να δημιουργήσετε εντάσεις. Ατομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν συμβουλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις κινήσεις των άλλων να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές ή αποφάσεις. Αυτό που σας απομακρύνει από τη σχέση σας σίγουρα δεν είναι ο σύντροφός σας. Δείξτε λίγη περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σας και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το να τραβάτε στα άκρα ένα σχοινί που είναι ήδη τεντωμένο είναι αρκετά επικίνδυνο. Θα ανακαλύψετε πως η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει, θέλετε – δεν θέλετε. Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, που με τόσο κόπο αποκτήσατε. Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις, εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτο τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε κακοτοπιές.

ΛΕΩΝ: Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις. Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες που θα διευκολύνουν να βελτιώσετε το προφίλ σας στον περίγυρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε πιο συζητήσιμοι και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση. Η σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει με ζητήματα που θα αφορούν τις πεποιθήσεις και την ανεξαρτησία σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με καινούργιες γνωριμίες. Σκληρές διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχτούν την ευφορία που υπήρχε. Οι συνεργάτες θα βοηθήσουν να ελιχθείτε κατάλληλα, παρά τα όποια έκτακτα έξοδα προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλάβετε πιο πρακτικές ευθύνες, αφού αισθάνεστε να κάνετε ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ευαισθησία θα σας οδηγήσει μόνο στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας. Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική, για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά αυτά που θα σας εκφράζουν και περισσότερα αυτά που σας ικανοποιούν. Εργαστείτε περισσότερο αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Αγνοήστε τις αντιδράσεις και την κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες. Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διευθετήσετε τα οικονομικά σας ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν τα έσοδά σας. Οι υποθέσεις του στενού οικογενειακού κύκλου σας βρίσκουν την πρέπουσα λύση. Η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά και η επιβεβαίωση των επιλογών σας χαρίζει ενέργεια και γοητεία.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να εδρεύουν μέσα σας, γιατί έτσι θα πληγωθείτε. Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς και πολύ συχνά αυτό το ξεχνάτε. Θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των συναισθημάτων και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....