Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 9 Μαΐου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η απογοήτευση, που τελευταία ήταν το κυρίαρχο συναίσθημά σας, δίνει τη θέση της σε…

ΚΡΙΟΣ: Χαρίστε στον εαυτό σας το προνόμιο να επιλέγετε εσείς αυτά που θέλετε και όχι οι άλλοι για εσάς. Η ψυχική δύναμή σας είναι μεγάλη και μπορεί να γίνει ανατρεπτική όποτε το θελήσετε. Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας, γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακαλύψτε τις ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιθυμίες σας και παλέψτε να καλύψετε τις περισσότερες. Βάζοντας τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα ξαφνικά ξεσπάσματα μπορείτε να τα επαναλάβετε ακόμα μία φορά, αλλά όχι περισσότερες. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι υποχρεωμένα να υπομένουν τη συμπεριφορά σας και δεν ευθύνονται για ό,τι σας συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η απογοήτευση, που τελευταία ήταν το κυρίαρχο συναίσθημά σας, δίνει τη θέση της σε ευχάριστα και αισιόδοξα συναισθήματα. Θα υπάρξουν άτομα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και θα τονώσουν την υπερηφάνεια σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε την επανάστασή σας και διεκδικήστε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που σας καταπιέζουν. Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας και να μην εμποδίσετε να αναπτυχθούν άλλες δεξιότητες. Τα καινούργια πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σας σάς θυμίζουν πως πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας για να αποδώσουν θετικά οι προσπάθειες του επαγγελματικού τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που θα πάρετε, προσέχοντας τις υπερβολές. Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος, που θα εξελιχθεί σε πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι απερισκεψίες μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση ή καθυστέρηση στα σχέδιά σας. Προτού τελειώσει η μέρα, θα σας απασχολήσει ο οικονομικός τομέας. Τα επαγγελματικά μικροπροβλήματα θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να επανέλθετε σύντομα στους ρυθμούς που είχατε υιοθετήσει προτού χαλάσετε το πρόγραμμά σας. Λειτουργήστε πιο συντροφικά ή τουλάχιστον κάντε μια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προκλήσεις που θα δεχθείτε θα είναι για εσάς ένα ευχάριστο διάλλειμα, αλλά και ένας έλεγχος στη σταθερότητα των αποφάσεών σας. Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι «καθαρά».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι πιο οργανωμένες, ώστε να μη χρειαστεί να ακυρώσετε ό,τι θα απαιτεί μεγάλη σωματική αντοχή. Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήνετε τα πάντα στην τύχη.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρακάμψτε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, καθώς συγκεκριμένα άτομα θα δείχνουν την υποστήριξή τους. Να μην ξεχάσετε να κάνετε τους απολογισμούς σας. Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ