Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 10 Μαΐου

ΖΥΓΟΣ: Διαπιστώνετε ότι τα έσοδά σας έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν ανησυχητικά, αλλά, αντί να συμμορφωθείτε…

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας είναι ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Ολες οι κινήσεις σας έχουν ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά των εποικοδομητικών επαφών σας. Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξασφαλίστε ότι τα πάντα θα λειτουργούν ρολόι τώρα και στο μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλει, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεσπάσετε για να ηρεμήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο φόβος που έχετε μήπως αλλάξει το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις κοινωνικές σχέσεις σας σάς οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, ενώ οι απαιτήσεις από κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας ολοένα και μεγαλώνουν. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ολα μπορούν να παρακαμφθούν, αρκεί να κινηθείτε ευέλικτα και να βάλετε περισσότερο χιούμορ στη ζωή σας. Θα έχετε ηρεμία για να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Ισως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνωμοσία εις βάρος σας.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές για την επιτυχία είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα και τους περιορισμούς. Εχετε εντοπίσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. Ανατρέψτε, λοιπόν, τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε νέες πόρτες στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αέρας ανανέωσης πνέει στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Τα αποτελέσματα της αγοραστικής σας μανίας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά στα οικονομικά σας. Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου.

ΖΥΓΟΣ: Διαπιστώνετε ότι τα έσοδά σας έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν ανησυχητικά, αλλά, αντί να συμμορφωθείτε, ψάχνετε τρόπους να διατηρήσετε την οικονομική σας άνεση όσο μπορείτε. Η επικοινωνία σας δεν θα είναι εύκολη, γι’ αυτό φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν σας έρθει φαεινή ιδέα να παίξετε τυχερά παιχνίδια, έχετε κατά νου ότι πρέπει να είστε όσο γίνεται συγκρατημένοι. Εχετε βρει τι σας ταιριάζει πιο πολύ στην εξωτερική σας εμφάνιση, οπότε μπορείτε να επικεντρωθείτε στο πώς θα προστατέψετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να βάλετε ένα μέτρο στις κοινωνικές σας δραστηριότητες, ώστε να μην παρασυρθείτε σε άλλες κραιπάλες. Αναπτύξτε περαιτέρω τη δημιουργικότητά σας σε πρωτότυπες κατευθύνσεις και οι ιδέες σας θα έχουν την απήχηση που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγκαλιάστε με ζεστασιά καθετί που σας αφήνει τα περιθώρια να αισθάνεστε καλά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί ανεπιφύλακτα και αποδεχτείτε τον όπως ακριβώς είναι. Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας και προσεκτικοί στα λεγόμενά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παρεμβάσεις που θα κάνετε για να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας θα έχουν τελικά κατευναστικό χαρακτήρα. Η ηρεμία που αναζητάτε στη ζωή σας θα έρθει μέσα από τον έλεγχο που θα κάνετε στις υψηλές προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να νιώσετε ολοκληρωμένοι πρέπει να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. Η καλή επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να διαβρωθεί, αν υπάρχει από μέρους σας κτητική διάθεση. Μην αφήσετε μια κίνησή σας να καταστρέψει ό,τι έχετε χτίσει με προσπάθειες χρόνων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...