Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11-12 Μαΐου

ΤΑΥΡΟΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες θα σας υπενθυμίσουν πως…

ΚΡΙΟΣ: Οι επενδύσεις θα συνεχίσουν να αποτελούν ευκαιρία, αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα. Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική άνοδό σας θα είναι αυξημένο. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες θα σας υπενθυμίσουν πως έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Είστε έτοιμοι να υπερνικήσετε εμπόδια και μικρές δοκιμασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες. Οι τετριμμένες ιδέες σάς κουράζουν, γι’ αυτό αντιμετωπίστε δυναμικά τα προσωπικά σας προβλήματα, κρύβοντας τις ευαισθησίες σας, που θα σας κάνουν θύμα κάποιων για να πατήσουν επάνω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η σημερινή ημέρα. Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν για να μαθαίνουμε τις βαθύτερες αξίες της ζωής. Δείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και διαλέξτε να τα αντιμετωπίσετε από το να αποσυρθείτε.

ΛΕΩΝ: Θα σας είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τρόπους για την επέκταση των στόχων σας, αλλά και για να συσφίγξετε περισσότερο τις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας. Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κοιτάξτε βαθύτερα για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λύσετε προβλήματα. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες ή ανασφάλειες, που θα ανοίξουν παλιές πληγές και θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΖΥΓΟΣ: Οσοι έχετε ακόμα οικονομικές διαφορές με τρίτα πρόσωπα θα προβείτε σε έντονους διαλόγους με σκληρά λόγια. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι λύση και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθεροποιήστε τους στόχους σας και δείξτε στους άλλους πως είστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και ικανοί να φέρετε σε πέρας ό,τι αναλάβετε. Εντείνετε τις προσωπικές προσπάθειές σας και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας. Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, προετοιμάστε τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας πάντα κάτι παραπάνω από το προβλεπόμενο, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας παραμένει θολωμένη. Υπολογίστε πιο σωστά τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχίζονται τα μεγάλα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε επί του παρόντος στην άκρη αλλαγές και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις. Μην πιστέψετε πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός και μην πανικοβληθείτε. Στο κάτω κάτω δεν είναι τόσο χάλια τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, για να βρει και πάλι τον ρυθμό του. Θα έχετε περίεργες διαθέσεις και συναισθήματα, ενώ θα πρέπει τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθησή σας να τα αγνοήσετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...