Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 13 Μαΐου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επιδιώξεις σας, χωρίς να ξεχνάτε να αδιαφορείτε για…

ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και γι’ αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, όμως εσείς μη σταματήσετε να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας δημιουργούν άλυτα προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες αντιξοότητες και αναγκαστικές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό χώρο σας, εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές που δεν θα λείψουν. Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επιδιώξεις σας, χωρίς να ξεχνάτε να αδιαφορείτε για κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους πολύ συχνά σας προκαλούν. Φροντίστε να βρείτε καινούργια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει θα δημιουργήσει ένα έντονα φορτισμένο κλίμα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο θα είναι παραπάνω από πολλές. Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στον χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς. Οι εντάσεις που υπήρχαν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι συναισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες. Ερωτικά υπάρχουν ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά θα διατηρείται μια ρευστότητα.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές. Προνοήστε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια σε βάρος σας, για να μην τους δώσετε τη χαρά της νίκης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα ριψοκινδυνέψετε τον οικονομικό τομέα σας. Να θυμάστε ότι ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε από εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι. Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν εργασία, καριέρα και προσωπικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους μη χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική ζωή σας, φροντίστε να μη βάλετε και εσείς το χεράκι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον είναι το μόνο βέβαιο ότι δεν σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δεν φτάνει αν δεν τη συνοδεύετε με τη λογική. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στη ζωή σας δεν βοηθούν να αποφύγετε μια στενοχώρια.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Απρόοπτα και ανατροπές τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, ειδικά σε όσες έχουν κίνητρο τον εγωισμό.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...