Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 15 Μαΐου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε. Περιορίστε…

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο,τι κι αν κάνετε, οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τους ίδιους, όμως η ευστροφία και η ετοιμότητα που σας χαρακτηρίζουν βοηθούν να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας. Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το ταίρι σας είναι για να δείξετε προσοχή στη σχέση σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις, γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εγωιστικοί και χωρίς ευελιξία χειρισμοί θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ και θα υποστείτε τις συνέπειες. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν στο ξεπέρασμα των ορίων σας, δίνοντας λαβή για σχόλια στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στους λεκτικούς χειρισμούς σας, για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική μανία σας και μην παρασύρεστε σε μεγάλες αγορές. Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμείξετε άλλα άτομα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα υλοποιούνται. Εντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική ζωή σας. Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούργιες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποτραβηχτείτε, αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε, και περάστε την ημέρα με τον σύντροφό σας. Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Φίλοι και οικογενειακά πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να κινηθείτε και γεμίστε καινούργιες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα. Συντονιστείτε και προγραμματίστε εκ νέου τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Αφήστε τους να αναλάβουν πρωτοβουλίες, αφού η ικανότητά σας στην επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις σας είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αύξηση του εισοδήματός σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά ζητήματά του.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...