Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 17 Μαΐου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε. Καινούργιοι…

ΚΡΙΟΣ: Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές, όμως θα σας δυναμώσουν. Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το παρασκήνιο που υπάρχει φέρνει πολλά απρόοπτα, οπότε μη δημιουργήσετε εντάσεις και αναταραχές. Καινούργιες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας προκαλεί τα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία σε κάποιον φόβο που έχει ο σύντροφός σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

ΛΕΩΝ: Ανοίξτε τα χαρτιά σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι. Η κοινωνικότητά σας θα παίξει τον πρώτο ρόλο, ακόμα και αν απλώς θέλετε να φλερτάρετε. Οι ειδήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μερικά εμπόδια με αγαπημένα πρόσωπα θα σας απομακρύνουν προσωρινά από κοντά τους. Η επαγγελματική ζωή σας είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική, σε σημείο που θέλετε να τα αφήσετε όλα. Οι αιφνίδιες αλλαγές σε σχέδια θα σας προκαλέσουν άγχος και αστάθεια στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε υπομονή και οι αλλαγές που θα γίνουν έχουν να σας προσφέρουν μόνο καλό. Θα γίνει μια αναμόρφωση στη ζωή σας και οι διαδικασίες ανανέωσης δεν θα είναι τόσο εύκολες. Ολα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν, όπως επίσης και το αντίστοιχο τίμημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε. Καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και η έξυπνη στρατηγική θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Προσέξτε προτού προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις τις οικονομικές συναλλαγές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες. Μερικές σχέσεις σας χρειάζονται αλλαγές για να προχωρήσουν και να έχουν διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας. Αποφύγετε τα λάθη, ώστε να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις. Μην επιμένετε στις απόψεις σας όταν βλέπετε πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα. Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας, η οποία δεν σας έχει εγκαταλείψει. Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες στα σχέδιά σας είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας και διασκεδάστε με φίλους. Η καλή παρέα και οι ξέγνοιαστες στιγμές θα σας απαλλάξουν από πολλά προβλήματα, θα μειώσουν αισθητά το άγχος σας και θα βοηθήσουν να ανέβει η ψυχολογία σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...