Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 20 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση του επαγγελματικού, οικονομικού και προσωπικού τομέα θα ανθίσουν. Η κοινωνική ζωή σας θα…

ΚΡΙΟΣ: Η ικανότητα να αξιοποιείτε τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας. Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η έμπνευση δεν θα σας λείπει, αν οι προσπάθειες για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δεν είναι υπερβολικές. Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική ζωή σας θα πάρει ευχάριστη τροπή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, εφόσον δεν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους. Εντείνονται οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δεν θα έχουν την έκβαση που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική πορεία σας. Ισως οι αναθεωρήσεις σας να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σας σε σκεπτικισμό.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Κάποιες από τις επαφές  που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα. Βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και προωθήστε τα οικονομικά σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, γι’ αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκινήστε κάτι καινούργιο, είτε αυτό αφορά συνεργασία είτε μία σχέση. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές συνεργασίες σας. Στο χέρι σας είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεών σας, αλλά θα βοηθηθείτε να εξελιχθούν προς δικό σας όφελος πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση του επαγγελματικού, οικονομικού και προσωπικού τομέα θα ανθίσουν. Η κοινωνική ζωή σας θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε μεγάλη προσοχή στην οικονομική διαχείριση, κρατώντας την ψυχραιμία σας, μια και θα επηρεαστείτε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα. Πρέπει να προσέξτε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία, όπου μπορείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και εκφράστε τους σκοπούς και τις ιδέες σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς εντάσεις και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...