Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 21 Μαΐου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για κανένα λόγο μην διακινδυνέψετε το καλό σας όνομα αλλά και το κύρος σας. Τα διλήμματα…

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και λανθασμένες συμπεριφορές. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας. Μη μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο. Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις αναζητήστε την υποστήριξη. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας, γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, αν και κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Διάφορα εξωτερικά γεγονότα σας κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά. Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν τρίτα πρόσωπα. Μη δώσετε αφορμές να γίνουν σχόλια και να ειπωθούν πικρά λόγια πίσω από την πλάτη σας. Ανανεωθείτε και φροντίστε να πλησιάσετε όσο μπορείτε τον σύντροφό σας για να ομορφύνετε τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ό,τι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας. Προφυλαχτείτε από δυσάρεστες εκπλήξεις και αποφύγετε ευθύνες που πάνε να σας επιρρίψουν. Ακούστε αγαπημένα πρόσωπα τι έχουν να σας πουν και μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ό,τι θα αφορά την υγεία σας, αλλά και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων. Μην παρασυρθείτε σε μυστικές συμφωνίες ή επαφές που θα υπάρχουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για κανένα λόγο μην διακινδυνέψετε το καλό σας όνομα αλλά και το κύρος σας. Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή. Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε τη μέρα αρκετά πιο ενδιαφέρουσα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας. Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν, αλλά και να σας εκνευρίσουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...