Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 29 Μαΐου 2019

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, αλλά η ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο προβλέπεται…

ΚΡΙΟΣ: Η ζηλοφθονία των άλλων θα είναι τόσο ισχυρή που θα σας καταβάλλει. Εκτονώστε τη δημιουργικότητα και τον εκνευρισμό σας σε συντονισμένες προσπάθειες, που απαιτούν πειθαρχία. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Περάστε στην οργανωμένη αντεπίθεση με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Ο ρεαλισμός σας και η απόλυτη διαύγεια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιρροή και κύρος στον επαγγελματικό χώρο. Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε στοιχεία του χαρακτήρα σας που δεν είχατε ξαναδεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε την ευρηματικότητά σας, που είναι και το δυνατό σας χαρτί, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Ο,τι και αν γίνει, παραμείνετε μεθοδικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οποιαδήποτε πρόταση έχει την προσωπική σας σφραγίδα είναι ικανή να πετύχει απόλυτα. Επιλύστε όλες τις καταστάσεις που υπάρχουν και αποδεχτείτε προκλήσεις. Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί στα οικονομικά σας να υπάρχει μια στασιμότητα, όμως η μόνη λύση είναι η υπομονή και ο περιορισμός των εξόδων σας. Αφήστε κατά μέρους την αδιαλλαξία, γιατί μια τέτοια στάση θα δημιουργήσει εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι προτιμότερο να εμβαθύνετε στους λόγους που σας κάνουν ιδιαίτερα υποκειμενικούς για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Υιοθετήστε μια στάση μη εγωκεντρική για να δείτε λαμπρά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, αλλά η ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο προβλέπεται κάτι παραπάνω από θαυμάσια. Οι καθημερινοί σας ρυθμοί εντείνονται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιοι διαπληκτισμοί που θα αντιμετωπίσετε οφείλονται κυρίως στην τάση επιβολής που σας χαρακτηρίζει. Χαλαρώστε, λοιπόν, αφήνοντας πίσω νεύρα και εντάσεις που θα σας ωθήσουν στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν περιορίσετε τη φαντασία σας και αναλύσετε τα δεδομένα, θα συνειδητοποιήσετε πως δεν είναι όλες οι καταστάσεις κατ’ ανάγκη προβληματικές. Είναι απαραίτητη η σθεναρή και ξεκάθαρη στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα που προξενούν άλλοι παράγοντες. Γενικώς τα οικονομικά σας ευνοούνται, ειδικά σε ό,τι αφορά μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό, και όχι σε προσωπικό πεδίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλετε να δείτε πλέον τις διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σχέδια και στις συνεργασίες σας με χιούμορ, γιατί αρχίζουν πάλι να εξισορροπούν. Ισως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευνοείστε όσοι βρίσκεστε σε διαδικασία κατάκτησης κάποιου σημαντικού προσώπου. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τομείς οι οποίοι έχουν στόχο τους να βοηθήσουν τους άλλους γύρω σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ