Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 3 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και…

ΚΡΙΟΣ: Καταπολεμήστε τον φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθησή σας. Απαιτείται υπομονή για να πετύχετε τους στόχους και τα σχέδιά σας, καθώς οι εποχές αλλάζουν και οι καταστάσεις δεν σας ευνοούν όσο θα θέλατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις δεν θα σας ικανοποιήσουν, αλλά δεν εξαρτάται από εσάς για να κάνετε διαφορετικά. Θα πρέπει -ακόμα και αν δεν το θέλετε- να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, γιατί θα προκαλέσετε συγκρούσεις και ρήξη στις σχέσεις σας. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα ένα πρακτικό ζήτημα του επαγγελματικού χώρου, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε και παράλληλα θα αποδείξετε την αξία σας στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Μελετήστε σωστά τα σημάδια σε ό,τι αφορά το παρόν και το μέλλον του επαγγελματικού τομέα, βλέποντας καλοπροαίρετα τα γεγονότα. Βασιστείτε και στο ένστικτό σας, το οποίο σας βοηθά να βρείτε σωστές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια και αγωνιστείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και θέλετε να πετύχουν. Να είστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε. Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα. Ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και σε αυτά που πραγματικά θέλετε. Οι ικανότητες και οι αρετές που έχετε θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ανθρωπισμός σας και η ευγένειά σας θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από όσους σας περιβάλλουν, είτε ανήκουν στον προσωπικό σας χώρο είτε στον επαγγελματικό. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δικοί σας θα σας προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την αισιοδοξία σας για κανέναν λόγο. Ακόμα και αν υπάρξουν δυσκολίες, τα θετικά θα είναι πολλά. Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας, χάνετε τον χρόνο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε λεπτές διακρίσεις ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύετε ότι σας αγαπούν πραγματικά και σε αυτούς που απλώς σας κάνουν να το πιστεύετε. Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες για να βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο με τους συνεργάτες σας, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις, βάλτε πιο υγιείς βάσεις στους κύριους τομείς της ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Κάποια άτομα έχουν σκοπό να σας κάνουν να νομίζετε ότι ενδιαφέρονται για εσάς, όμως δεν πρέπει να μπερδεύεστε. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...