Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μονόπετρο στη Τζορτζίνα αξίας 4.300.000 ευρώ

Με μονόπετρο δαχτυλίδι που θα το ζήλευε ακόμα και...

Γλυκερία και Παπαμακαρίου ενώνουν τις φωνές τους στην ιστορική Οδό Λυσίου στην...

Η Γλυκερία ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μαριάννα...

Πλήθος πιστών από τις ΗΠΑ ως την… Ινδία συρρέει στην Παναγία Σουμελά...

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για τη μεγάλη γιορτή...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1-2 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μια προσωπικότητα κλειστή και ενδιαφέρουσα, όμως δοκιμάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε…

ΚΡΙΟΣ: Για να μη βρίσκεστε ανάμεσα στο καλό και το κακό, περιορίστε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες που νιώθετε. Τολμήστε μια αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα, αφήνοντας πίσω ό,τι έχει κριθεί. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε πού κατευθύνετε τη δύναμη και τα συναισθήματά σας, καθώς πολλές φορές είναι τρικυμιώδη. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους στόχους σας και οργανώστε τα οικονομικά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη ξεφύγουν από τον έλεγχό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε τόσο απόμακροι, γιατί τα πιστεύω που έχετε για τη ζωή προκαλούν σύγχυση στους γύρω σας. Κάντε μια προσπάθεια να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Τηρήστε τον προϋπολογισμό σας και δεν θα το μετανιώσετε στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση και μην εμμένετε στις απόψεις σας, δείχνοντας διαρκώς περιφρόνηση για τη γνώμη των άλλων. Γεφυρώστε το χάσμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπα που ήταν κοντά σας.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές θα είναι καλύτερες αν δεχτείτε τη βοήθεια από συνεργάτες ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Ο χειρότερος εχθρός σας είναι η ασυνεννοησία. Η υιοθέτηση νέων τρόπων διασκέδασης θα σας δώσει χαρά και θα προσφέρει χαλάρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μια προσωπικότητα κλειστή και ενδιαφέρουσα, όμως δοκιμάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε πιο πολλή εμπιστοσύνη στους άλλους. Θα βγάλετε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Αντί να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, προτιμήστε να τις προβάλετε περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ: Το τοπίο στον συναισθηματικό τομέα αρχίζει να καθαρίζει και σας βοηθά στις επιλογές σας. Να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες με στενούς συνεργάτες. Η σωστή πληροφόρηση θα σας κάνει ακόμα καλύτερους στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανασταλτικοί φόβοι δημιουργούνται αποκλειστικά από τις προκαταλήψεις που έχετε. Ανακαλύψτε τα κρυφά ταλέντα σας και προωθήστε τα με θάρρος. Τολμήστε να δεχτείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς δισταγμό και θα πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα φέρει μαγικές αλλαγές στις σχέσεις σας είναι ότι πλέον είστε πιο κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε εσείς. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτά που θέλουν τα άτομα που συναναστρέφεστε. Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να το βάζετε κάτω με την παραμικρή δυσκολία, αφού πάντα υπάρχει κοντά σας ακόμα και την τελευταία στιγμή ένας από μηχανής θεός που σας βοηθά. Το ταίρι σας θα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας πριν καν του το ζητήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή η ηθική θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτό που θα σας βοηθήσει σε γενικό επίπεδο είναι η διαπραγμάτευση για όλα, οπότε αφήστε στην άκρη εγωισμούς. Εάν σας επιτραπεί να δράσετε, θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί, χωρίς να δίνετε εξηγήσεις σε άτομα που δεν χρειάζεται. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζονται επαναστάσεις χωρίς αιτία.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...