Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 5 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κούραση…

ΚΡΙΟΣ: Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται. Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ: Λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τη λογική σας. Βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ευπαρουσίαστοι και προσιτοί στους άλλους. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη θεμάτων που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα. Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας αποσυντονίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματά σας και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σάς δημιουργούν προβλήματα. Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό σας τομέα για να μην απογοητευτείτε. Για να προβείτε σε κάποια επένδυση, να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Διατηρήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους. Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά προβλήματά σας. Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης.

ΖΥΓΟΣ: Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από πού θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Εντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά, παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Αρκετές φορές θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια επιπόλαια αντιμετώπιση των πραγμάτων μπορεί να σας βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν. Αφού θα πετύχετε αυτά που θέλετε, θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις έτσι ώστε να είστε κερδισμένοι. Αποφασίστε ότι πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος, και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...