Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 12 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Φροντίστε περισσότερο…

ΚΡΙΟΣ: Οσες διαφορές και αν έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας. Από τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείτε από αυτά που δεν αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε το άγχος σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και να μη γίνεστε επιθετικοί ή παρορμητικοί όταν δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας. Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι’ αυτό κρατήστε αποστάσεις από εκεί που πιστεύετε ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δεν σας σταματά. Ισως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί. Αρκεστείτε σε ό,τι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Φροντίστε περισσότερο όποιον στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε τις πρακτικές σας και εκσυγχρονίστε τους τρόπους που δουλεύετε. Προσέξτε περισσότερο τις οικονομικές σας αποφάσεις προτού τολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές θα είναι επαγγελματικές. Μερικές από τις οικογενειακές σχέσεις σας θα σας απορροφήσουν και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό σάς οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη. Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά η ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και στη συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...