Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 13 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να…

ΚΡΙΟΣ: Κάντε καινούργια πράγματα, αποφεύγοντας να τα κοινοποιείτε σε όλους. Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν ακόμα ένα επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Εχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί που χρειάζεται. Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα τρυφερός.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζητήστε νέα ερεθίσματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε κατά νου να αγοράσετε κάτι, κάντε πρώτα μια έρευνα αγοράς. Εκφράστε τις σκέψεις σας σε άτομα με τα οποία σας ενώνει ο σεβασμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας δεν θα είναι τόσο ανεβασμένη, ώστε να τολμήσετε εξόδους. Επιδιώξτε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους άλλους για να τους βοηθήσετε να σας καταλάβουν. Επιλέξτε να βάλετε δίπλα σας άτομα με τα οποία εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΛΕΩΝ: Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν, αλλά μη φοβηθείτε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο. Μην πιστεύετε αδίκως πως κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας. Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ. Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου. Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας άνοδο και μην αφήσετε τίποτα στη μέση. Εχετε δοκιμάσει διάφορα στη ζωή σας και λίγα είναι αυτά που μπορούν πλέον να σας εντυπωσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν. Σε ό,τι και αν κάνετε βάλτε τα δυνατά σας και μην προδικάζετε το αποτέλεσμα. Αν θέλετε να μείνετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, μην ακολουθήσετε την παρέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας για να μην το μετανιώσετε. Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Για να είστε διπλά κερδισμένοι, πάρτε πρωτοβουλίες και μην κάθεστε άπραγοι. Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...