Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 15-16 Μαΐου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατευτείτε από τη φθορά και την κούραση, γιατί μπορεί η νίκη να…

ΚΡΙΟΣ: Θα αρχίσετε να βρίσκετε τη φόρμα σας και να αντιμετωπίζετε με χιούμορ ακόμα και κάποιες σκληρές κριτικές που μπορεί να δεχθείτε από άτομα του εργασιακού σας χώρου. Διευθετήστε εκκρεμότητες και μην είστε απρόθυμοι να βοηθήσετε όπου και όταν μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξανακερδίστε τον έλεγχο με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας στον τομέα των συνεργασιών αλλά και των σχέσεων. Φανείτε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει ή να σας θίξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα θέματα της καριέρας σας θα έχουν τον πρώτο λόγο και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας θα είναι αρμονικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατευτείτε από τη φθορά και την κούραση, γιατί μπορεί η νίκη να είναι δική σας, αλλά μέχρι στιγμής αφήνεστε σε περιττές ταλαιπωρίες. Θα δοκιμαστούν έντονα οι αντοχές σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να κρατηθείτε ακμαίοι.

ΛΕΩΝ: Θα βγουν στην επιφάνεια όλο το άγχος και η ένταση, ενώ δεν θα λείψουν οι γκρίνιες, καθώς οι γύρω σας θα είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο επικοινωνίας σας με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε τον απαιτούμενο χρόνο για να ελιχθείτε, να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, αλλά και να αφεθείτε σε μια σημαντική αισθηματική σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλλεται να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και να βάλετε σε πρώτη μοίρα τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας, γιατί είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις αλλαγές που έγιναν σε κάποιες επαγγελματικές, οικονομικές ή ερωτικές σχέσεις σας. Είναι κάτι που χρειαζόσασταν εδώ και πολύ καιρό, ώστε να πάρετε ώθηση και να οδηγηθείτε σε πιο αισιόδοξους δρόμους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εργασιακές σχέσεις σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον, ώστε να εργάζεστε με λιγότερο άγχος. Αναπτύξετε τον κοινωνικό κύκλο σας και επιδιώξτε να κάνετε περισσότερες καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία και μην απασχολήστε όλη την ώρα με πράγματα που σας ενοχλούν. Η εμφάνισή σας δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά καλό θα ήταν να μην την ξεχάσετε, ούτε να παραμελήσετε εντελώς τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε την μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα. Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα πάρετε ολοκάθαρα μηνύματα για το πού σας συμφέρει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας. Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε αρμονικό το κλίμα στον εργασιακό χώρο σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....