Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 18 Ιουνίου

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και…

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήστε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του συντρόφου σας θα σας δώσουν νέες εκκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα μπορούσατε να βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε τη μέρα σας πιο αποδοτική. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα είναι πολύ πιθανόν να δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική σας ισορροπία, παραμένοντας περιορισμένοι στα γνωστά οικονομικά επίπεδα. Εντείνετε τις προσπάθειές σας να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα σας θα είναι πολλές, σε σημείο να θέλετε να προβείτε σε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε με ποιον τρόπο. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τον αισθηματικό τομέα, αφού καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον σύντροφό σας ή όχι. Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε κοινωνικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε τι θα πείτε και πού θα το πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις και αναλύσεις, αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη και αρκετά άβολη είναι η καθημερινότητά σας και καλό θα ήταν πριν πείτε ή υπογράψετε κάτι να ελέγξετε καλά τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο σας θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς συνεργάτες σας και αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε στην άκρη τις προστριβές. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό τομέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιο προσανατολισμό και νέες βάσεις στον εργασιακό χώρο σάς επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα ανοίξει η επαγγελματική σας ζωή. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέες πηγές εισοδημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να ανακαλύψετε και να μελετήσετε όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, αποφύγετε να προκαλέσετε αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως δεν είστε άνθρωποι του έχω, αλλά του είμαι. Παρ’ όλα αυτά κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πειθώ και η προσωπική γοητεία σας μπορούν να συμβάλουν ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν. Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε σε εκκρεμότητα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...