Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 22-23 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ: Ορίστε νέες προτεραιότητες, αφού πρώτα εξετάσετε εκ νέου τις αξίες που…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και να είστε ανοιχτοί στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται. Η ωρίμαση σας βοηθά να λειτουργείτε πιο σοφά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσφορές σας είναι αυτές που ελκύουν τους άλλους, αν και χρειάζεται να βρείτε δικλίδες ασφαλείας ώστε, όταν είστε μόνοι, να μη νιώθετε ανασφαλείς. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευχάριστες επαφές θα χαρίσουν δημιουργική διάθεση και θα σας επιτρέψουν να διαμορφώσετε καλύτερες σχέσεις. Μειώστε κάποιες ενοχλητικές συνήθειες. Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τα πράγματα όπως έρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε με λεπτομέρεια μήπως τα βιώματα που έχετε σας δημιουργούν αρρωστημένες καταστάσεις. Εξετάστε τις λεπτομέρειες για να πετύχετε σημαντικές αλλαγές. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά με ρεαλισμό και δεν θα πληγωθείτε.

ΛΕΩΝ: Απ’ ό,τι φαίνεται, θα διανύσετε τον μήνα που θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αν θέλετε να κάνετε φίλους, φανείτε ανοιχτοί στην πρόθεση των άλλων να σας πλησιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιλέξτε αυτά που είναι σίγουρα και έχουν μέλλον σε σχέση με τα προσωπικά συμφέροντα, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές σας. Αδιαφορήστε αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Ορίστε νέες προτεραιότητες, αφού πρώτα εξετάσετε εκ νέου τις αξίες που θέτετε. Με ελάχιστες θυσίες θα μπορέσετε να κατακτήσετε πολλά σε εργασία και σχέσεις. Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα αρχίσουν να καταργούνται όλα τα αυτονόητα και θα πρέπει να έχετε επιλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσετε, οφείλετε να πάρετε πιο σοβαρά τον εαυτό σας. Μην εκδηλωθείτε αμέσως αν σε κάποια έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να διευθετείτε τις υποθέσεις σας και να αξιολογείτε πιο ρεαλιστικά τις ευκαιρίες, ώστε να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε. Εκφράστε τα πραγματικά αισθήματά σας και μη φοβάστε τις αντιδράσεις όσων είναι δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά εφευρετικοί και, βάζοντας τη λογική σας να λειτουργεί παράλληλα με το συναίσθημα, θα εκτιναχτεί στα ύψη η δημιουργικότητά σας. Αποδεχτείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρότι έχετε την αίσθηση ότι επωμίζεστε πολλά, αρχίζουν να προδιαγράφονται για εσάς επιτυχίες, οπότε επενδύστε σε ενέργεια και χρόνο. Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι φιλοδοξίες σας θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα με διαφορετικές νοοτροπίες. Αν θέλετε να πετύχετε, κάντε συμβιβασμούς και όχι υποχωρήσεις. Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...