Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 3 Ιουλίου

ΙΧΘΥΕΣ: Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα…

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα. Προσπαθήστε με διάφορους καινούργιους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε το για αργότερα. Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη, και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Ο αρνητισμός που έχετε τον τελευταίο καιρό ρίχνει τη ζωντάνια και το κέφι του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και θα καταστρέψετε ό,τι χτίζατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ένστικτό σας θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Αν κινηθείτε γρήγορα, δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε στους άλλους ό,τι δεν σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείται τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δεν συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη φοβηθείτε τις αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς. Το μέλλον σας χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις η συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ι. Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη. Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν. Εφόσον δεν γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα. Ανάλογα με την περίσταση, προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις. Ακόμα και αν κάποιοι σάς χρωστούν χρήματα, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...