Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 6-7 Ιουλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα. Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι

ΚΡΙΟΣ: Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη. Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε, αν το μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κρίση σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό αφήστε για άλλη μέρα τις μεγάλες αποφάσεις. Δεχτείτε πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και μην οδηγείστε σε ακρότητες. Η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να πραγματοποιήσετε αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε βήμα βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Προτού πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες, σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα, και όλα θα πάνε καλά. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή, ώστε να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε χαμηλό προφίλ, καθώς οι παραλείψεις θα έχουν επιπτώσεις στην καριέρα σας. Αποφύγετε να πείτε μυστικά σε οικογενειακά πρόσωπα που δεν πρόκειται να σας στηρίξουν. Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα. Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δεν σας αρμόζουν. Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων προτού βγάλετε οριστικά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα, όλα τα προβλήματα θα βρουν τη λύση τους. Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και, αν δεν θέλετε να τον χάσετε, μην αφεθείτε στη δίνη των εξελίξεων της καριέρας σας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας, πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς. Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από πολύ άγχος. Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και δουλειές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην οι καλύτερες, αλλά, αν το απαιτεί η περίσταση, δώστε τις. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής δεν σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα. Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε. Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν, μην πιέζετε καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Θα είστε ιδιαίτερα ζωντανοί, ευδιάθετοι και δημιουργικοί, ενώ θα καταφέρετε να γίνετε το επίκεντρο σε όποιο χώρο και αν βρεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσο εύκολα λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν. Μην έχετε ενοχική διάθεση επειδή νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...