Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 8 Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται…

ΚΡΙΟΣ: Περιορίστε όσο μπορείτε τον χρόνο που καταναλώνετε στον εργασιακό χώρο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας. Δείξτε προσοχή στη διατροφή σας και βάλτε περισσότερη κίνηση και χρώμα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο θα σας βοηθήσει αρκετά στον οικονομικό τομέα με τις συμβουλές που θα σας δώσει. Σίγουρα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, οπότε μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα είναι γεμάτη πειραματισμούς σε νέες στρατηγικές. Μερικές από αυτές θα αποδώσουν και μερικές θα φανούν άχρηστες. Θα χρειαστεί να διακρίνετε στις συνεργασίες σας ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι σας επιβουλεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφεθείτε σε συναισθηματισμούς και μη φοβηθείτε να κάνετε βαθιές τομές. Οι ευκαιρίες εντοπίζονται στις δοσοληψίες σας. Θα μπορέσετε να προσελκύσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίσετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Οσοι επιζητούσατε λίγη δράση, φαίνεται πως αυτή τη φορά θα σας δοθεί απλόχερα. Μπορεί ο δρόμος που έχετε να διανύσετε να μην είναι αρκετά εύκολος, αλλά θα είναι ουσιαστικός για την αισθηματική και την ερωτική πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε την πορεία της σχέσης σας, αλλά τις δραστικές αλλαγές αφήστε τις για αργότερα, όταν η κρίση σας θα είναι ορθότερη. Μην τα παίρνετε όλα σοβαρά, αντιθέτως απολαύσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Διαφυλάξτε και προστατεύστε τη σχέση σας, φροντίζοντας να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η παρουσία σας θα είναι αισθητή, όπου κι αν βρεθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τραβάτε τα βλέμματα των άλλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ενδώσετε στο πρώτο πρόσωπο που θα σας χαρίσει ένα χαμόγελο. Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Ξεκαθαρίστε εγκαίρως κάποιες ασάφειες που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια γενική σύγχυση που θα έχετε δεν πρέπει να την εκδηλώσετε στον σύντροφό σας. Επίσης, φροντίστε να τον κρατήσετε μακριά από τις οικονομικές υποθέσεις σας και να μην τον αναμίξετε γιατί είναι πιθανόν να βγείτε χαμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευχαριστηθείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε, χωρίς να βιαστείτε να χαρακτηρίσετε μία από αυτές δεσμό. Μην μπερδεύετε τον έρωτα με τις φιλίες σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματα που θα δίνετε ή θα παίρνετε να είναι ασαφή.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τα πράγματα να περιπλεχτούν, αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, γιατί τα όρια φιλίας και έρωτα δεν είναι πάντα τόσο ευδιάκριτα. Το ιδανικό θα ήταν να κρατήσετε σε ισορροπία το συναίσθημα και τη λογική.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ