Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 9 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα σημειωθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που είναι πιθανόν να σας αποφέρει σημαντικά οφέλη…

ΚΡΙΟΣ: Θα σημειωθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που είναι πιθανόν να σας αποφέρει σημαντικά οφέλη. Το μυαλό θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά πολύτιμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν τυχόν προβλήματα. Κάντε κάποιες αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ποντάρετε στον διάλογο για να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας και όχι σε ασάφειες που μπορεί να περιπλέξουν τα πράγματα. Να είστε προσεκτικοί με το παρασκήνιο, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν πίσω από την πλάτη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε πιο υγιεινό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας. Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά. Οργανώστε τα οικονομικά σας κάνοντας και κάποιες περικοπές σε περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ: Μην το βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Αποφύγετε συζητήσεις ή συμφωνίες σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε έως τώρα για ορισμένα άτομα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα κι αν διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική αντιπαράθεση. Με σωστή συμπεριφορά και ορθή έκφραση των συναισθημάτων σας τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και θα αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ: Οι συγκυρίες βοηθούν να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας και η υπομονή που θα δείξετε σε ορισμένες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα είναι σωτήρια. Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα σωστά μηνύματα. Θα έρθουν έσοδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείτε σε σπατάλες, αφού θα έχετε παράλληλα να καλύψετε και παλιές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάτε με πρόσωπα της οικογένειάς σας να μαλώνετε για οικονομικά θέματα. Μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε νέα πράγματα και να βάλετε τις βάσεις σε αυτά που θα σας προσφέρουν ένα καινούργιο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα. Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν σας επιτρέπουν να απομακρυνθείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας. Η μετάβαση στις αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε θα γίνει ομαλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατευθύνετε την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση. Συμμορφωθείτε στο κλίμα που επικρατεί στον χώρο της εργασίας σας και φροντίστε να μην πιέζετε τους συνεργάτες σας, γιατί θα φθαρείτε ψυχολογικά χωρίς λόγο.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ