Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 17 Ιουλίου

ΛΕΩΝ: Η εξωτερική εικόνα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός προς όφελός σας…

ΚΡΙΟΣ: Μη δίνετε αφειδώς υποσχέσεις, παρά μόνο όταν πρόκειται να τις τηρήσετε. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο όσον αφορά τις μελλοντικές κατευθύνσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέματα που έχετε να επιλύσετε. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιον ηγετικό ρόλο στον εργασιακό χώρο σας ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πιέζετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς. Ολα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας που έχετε αυτό το διάστημα μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως στην πορεία διαπιστώσετε κάποιες ελλείψεις στον σχεδιασμό ενός πρότζεκτ ή ορισμένα προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να δυσκολέψουν την προσπάθεια που κάνετε να είστε αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.

ΛΕΩΝ: Η εξωτερική εικόνα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός προς όφελός σας. Φροντίστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εξωστρεφείς στις κοινωνικές επαφές σας, αλλά και πιο ουσιαστικοί στις ενέργειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται και θα διαπιστώσετε ότι περιπλέκονται κάποια δεδομένα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ: Κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι για τις προθέσεις ενός συγκεκριμένου ατόμου απέναντί σας. Κάποια εμπόδια από το οικογενειακό περιβάλλον σας μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σχέσεις σας ίσως παίξουν τον πιο σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία σας. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις, αν κάποια γεγονότα σας απογοητεύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες, καθώς οι εξελίξεις απαιτούν από εσάς διορατικότητα, ώστε να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις κάποιων ατόμων που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν άμεσα το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευνοημένες, θα πρέπει όμως να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτές που έχουν πιθανότητες εξέλιξης και αυτές που είναι αξιόπιστες από αυτές που δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε μαζί τους και να αναλώσετε τον χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε μια κάπως συντηρητική στάση στη συμπεριφορά σας με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Σίγουρα θα κερδίσετε μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσοχή θα χρειαστούν οι σχέσεις σας με φιλικά άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν για κάποια προσωπική υπόθεση. Η ενεργητικότητά σας είναι σε πολύ καλά επίπεδα, οπότε μπορείτε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...