Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 19 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε…

ΚΡΙΟΣ: Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που είναι πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες για τις οποίες δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σύμμαχος στο πλευρό σας θα είναι η καλή σας τύχη, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Ευνοημένοι θα είστε και σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν από εδώ και πέρα να έχουν μια καλύτερη πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εκμεταλλευτείτε την τύχη σας ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιχνίδια, γιατί εκεί επιβάλλεται να είστε προνοητικοί. Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους.

ΛΕΩΝ: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί αξίζει να ζήσετε όμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας. Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι.

ΖΥΓΟΣ: Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν ακόμα και αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο καλοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε. Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν κάνετε λίγο υπομονή θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλει. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις προτού συσσωρευτούν τα προβλήματα. Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας. Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα. Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις. Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...