Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 22 Ιουλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε νέες γνωριμίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμελήσετε στις παλιές…

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη. Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά θέματα βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν πτυχές της προσωπικότητάς σας και δεν θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε νέες γνωριμίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμελήσετε στις παλιές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ορισμένες ενέργειες τρίτων θα σας ταράξουν. Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν κάποιος σάς πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί μαζί του. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις για να έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε εσείς τις ευκαιρίες που σας ταιριάζουν και σας δίνουν προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας. Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μια σημαντική σχέση που κινδυνεύει εξαιτίας σας θα σωθεί, αν δείξετε μεταμέλεια και την αγάπη σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις επαφές που θα κάνετε. Συζητήστε με τον σύντροφό σας αυτά που σας προβληματίζουν για να σεβαστεί κι εκείνος την ανάγκη σας για απομόνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν, χωρίς να περιμένετε βοήθεια. Δείξτε αποφασιστικότητα σε ενέργειες που θα κατοχυρώσουν τα κεκτημένα σας. Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών για να προχωρήσετε τα θέματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά από εσάς. Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία σας πρόσωπα και φίλους. Αν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περάστε τη μέρα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ισως ένα οικονομικό θέμα δοκιμάσει τα νεύρα σας και την υπομονή σας. Για να αλλάξουν κάποιοι συμπεριφορά απέναντί σας επιβάλλεται να βάλετε όρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία. Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σάς έχει σε απόσταση. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη, δεν θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή που έχετε κάνει. Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις στις οποίες θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα. Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθει η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους. Διευθετήστε τις εκκρεμότητες χωρίς να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα και δοσοληψίες θα αναλώσουν τον χρόνο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας αλλά και γενικώς, γιατί θα είστε κάπως επιρρεπείς στα μικροατυχήματα. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει πανικός. Απλώς φροντίστε να είστε χαλαροί και όχι υπερβολικοί σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...