Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 23 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα…

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή. Σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Επιχειρήστε να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις. Αρχίστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές. Αν νιώθετε καταπίεση από το περιβάλλον σας, ζητήστε περισσότερο χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα εξομαλύνει καταστάσεις. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας, κάντε κάτι για να τα αλλάξετε. Οσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί.

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δίνετε συνέχεια χωρίς να ζητάτε, σίγουρα κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ: Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία. Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να αναβάλει την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα. Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις, που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας για να βγάλετε προς τα έξω μια καλή εικόνα. Αποφύγετε να προσθέσετε περιττά πράγματα πάνω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις. Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας εγγυηθεί αρμονικές σχέσεις. Εξαλείψτε εμπόδια που δεν σας άφηναν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα αισθηματικά ή τα οικογενειακά σας ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Θα αρχίσετε να έλκεστε από άγνωστες καταστάσεις, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να χειριστείτε ένα θέμα με αρκετή λεπτότητα, αλλά θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Γνωρίστε περισσότερο τον εαυτό σας και ανακαλύψτε τα χαρίσματα που κρύβετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι προσωπικές σχέσεις σας θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Μάθετε να δίνετε στις συνεργασίες σας και να δέχεστε το αποτέλεσμα λιγότερο ανταγωνιστικά. Η ισορροπία που χρειάζεται να βρείτε με τους άλλους είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε συνεργασίες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...